Welkom EPD Team Telefoon Spoed Spreekuren Huisbezoek Praktijkondersteuner Assistentes Herhaalrecepten Inschrijven Klachtenregeling Reizigersadvies Links
C. Den Haan																															Voorstraat 5d
		                        																									4286 AK Almkerk
W.A.C. Van Herwijnen-de Rooij   Tel 0183 409090
																																																			Fax	0183-409080
Huisartsenpraktijk
Almkerk
Pagina bijgewerkt op
INSCHRIJVEN NIEUWE PATIËNTEN

Inschrijfformulier

Wilt u zo vriendelijk zijn om het inschrijfformulier volledig in te vullen, zodat wij de juiste gegevens van u in ons bestand hebben.  Wilt u het inschrijfformulier ingevuld afgeven aan de balie. Neemt u dan een geldig legitimatiebewijs mee.

Meer informatie over ION (inschrijving op naam), de database van huisartsen in Nederland waarin  staat wie bij welke huisarts is ingeschreven.

Uitschrijving bij uw vorige huisarts

Bij het wisselen van praktijk zijn twee dingen belangrijk:

1. U dient zich te laten uitschrijven bij uw vorige huisarts. Dit is met name belangrijk, omdat zorgverzekeraars namens u betalingen verrichten aan huisartsen. Het moet dus voor alle partijen duidelijk zijn waar en wanneer iemand staat ingeschreven. Dit voorkomt problemen in het betalingsverkeer waar u als ingeschrevene last van zou krijgen.
  2. Het is noodzakelijk dat wij uw medisch dossier ontvangen . U dient uw vorige huisarts  door te geven dat wij uw nieuwe huisarts zijn en dat zij uw dossier naar ons toe te mogen sturen.

Huisartsen en verzekeraars handelen de meeste betalingen/declaraties zoveel mogelijk onderling af. Indien rechtstreeks declareren niet mogelijk is krijgt u van ons een rekening.